MO-JO SUSHI & GRILL CAFE HELMOND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 679 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mo-Jo Sushi & Grill Cafe Helmond. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 23:45 Het eten was koud en de bestelling was niet compleet!! Echt zo slecht dit!!
26 nov 2022 om 20:21 Echt slecht eten was koud en heb 1,5 uur moeten wachten tot dat ik het eten kreeg heb meerdere keren gebeld en zeide dat het 5 minuten duurden tot dat ze er waren en half uur later belde ik nog maar een keertje. En het eten was koud aangekomen.
26 nov 2022 om 20:09 Wel erg weinig voor bijna €40. Zelfs voor een persoon erg weinig. Maar het was wel overheerlijk!
26 nov 2022 om 19:29 Lekker eten wel prijzig
26 nov 2022 om 8:25 Het warme eten was koud en de koude sushi’s zaten op elkaar gefrot in een te klein kartonnen doosje.
24 nov 2022 om 20:23 Zoals altijd top en smakelijk. De pokébowls hier zijn een aanrader. Bezorging snel en correct.
21 nov 2022 om 20:54 Daar zit je dan te wachten op je bestelling , krijg je je bestelling na bekant uur wachten , is het bekant koud en shushi helemaal bij elkaar geplakt. Daar eten js beter dan bestellen.
20 nov 2022 om 13:44 I would have given them no stars if possible - they were so late - no call to say that the food is coming late. We cancelled the order and the CS person actually had the cheek to tell the delivery boy if we made it difficult we would get nothing
13 nov 2022 om 14:03 Eten was lekker, bezorging duurde langer dan aangegeven. Ik vind wachten niet zo erg, maar wel fijn als je weet waar je aan toe bent.
12 nov 2022 om 0:34 Eten was niet vers en warme dingen koud. Prijzen zijn flink gestegen maar kwaliteit niet meer zoals t was. En ik heb bedorven eten gekregen(Gebak udon). !!!
11 nov 2022 om 5:58 Goed, maar te veel van hetzelfde. Voor bezoek sushi besteld, maar echte Japanse sushi smaakt anders. We kiezen ook liever niet voor bezorgen omdat er te veel plastic (waar sausjes etc) in zitten worden mee geleverd.
1 nov 2022 om 10:48 Was goed klaargemaakt en heerlijk gegeten, alleen bij de sushi zat heel weinig Wasabi bij, had wel iets meer verwacht.