MO-JO SUSHI & GRILL CAFE HELMOND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 979 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mo-Jo Sushi & Grill Cafe Helmond. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 22:00 Super misselijk geworden van het eten,garnalen waren naar mijn iedee rauw in de sushi en de beef was ook niet lekker,altijd goed gegeten maar dit was echt slecht en nog duur ook,sorry mojo ons zie je niet meer.
22 feb 2024 om 23:54 I ordered a salmon pokebowl, usually its pretty good but this time the fish was not fresh at all, it had a strong fish smell and did not look the best. Could not eat it
18 feb 2024 om 21:42 Alles was al koud toen het aan kwam terwijl het warme gerechten waren
18 feb 2024 om 20:22 Eten was erg goed, bezorging was kwartier later dan dat stond aangegeven op de tracking. Dan ben je toch aan het kijken en da duurt een kwartier toch lang. De zwarte Peper biefstuk viel wat tegen omdat er veel groente inzat vergeleken met het vlees..
18 feb 2024 om 19:51 De bestelling duurde veel langer dan de aangegeven tijd in de app. Normaal gesproken klopt deze aardig maar vandaag voor het eerst niet. Het eten was koud toen het aankwam. Dat heb ik ook nooit eerder meegemaakt. Jammer!
18 feb 2024 om 18:18 Het was weer lekker
7 feb 2024 om 22:03 elke keer dat ik eten bestel, komt het een half uur na de wachttijd of zelfs langer aan, wat betekent dat het eten dat warm zou moeten zijn, koud is.
5 feb 2024 om 17:09 Superlekker
3 feb 2024 om 20:52 Perfect! Lekker eten, op de minuut bezorgd door een vriendelijke jongeman :)
27 jan 2024 om 21:00 Sommige snacks waren niet echt warm. De sushi was heerlijk !!! Voor herhaling vatbaar.
21 jan 2024 om 21:54 zoals gewend, goed eten en netjes op tijd
19 jan 2024 om 18:47 Prima eten, tikkie prijzig