MO-JO SUSHI & GRILL CAFE HELMOND

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 730 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mo-Jo Sushi & Grill Cafe Helmond. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 22:03 Wel even gebeld maar toch
28 jan 2023 om 9:07 Gewoon altijd goed. 1 puntje ,de saus bij de zalm steak mag wel iets meer zijn, gewoon lekker.
26 jan 2023 om 20:03 Was weer heerlijk
25 jan 2023 om 22:11 Heerlijk gegeten en snelle bezorgtijd. Top
23 jan 2023 om 0:03 De sushi was oké. De bestelling van de snacks niet; waren niet echt warm meer. Eerder koud. Erg jammer want de bestelling heeft ons maar liefst €47,- gekost voor 1 doosje sushi en 1 doosje snacks.
14 jan 2023 om 8:35 Tasteful and delicious!
12 jan 2023 om 19:33 Hey Mojo, ik heb voor € 60,00 sushi besteld en kreeg 2 kleine doosjes. Bestel eens een keer de try out set bij sushisjoerd voor € 32,50 en kijk eens wat je dan krijgt. En nog lekkerder ook.
11 jan 2023 om 11:33 Eten was koud en krokante garnalen waren eerder taai dan krokant. Jammer, betere kwaliteit gewend.
11 jan 2023 om 0:19 Bezorging was goed, snel en vriendelijk! Echter het eten was echt geen absolute wauw. Erg duur, smalle rolletjes, klef plakkende rijst met een klein beetje smaak. De concurrent was dicht, dus dan maar hier maar helaas een beetje spijt.
9 jan 2023 om 21:19 Lekker verse pokebowl kip was nog warm. Bezorging kwam op de juiste tijd
9 jan 2023 om 7:12 Staat 30 min aan bezorg tijd. Het laatste half uur staat de app op de bezorger is er zo. Eten gekregen en natuurlijk alles koud. Tent opgebeld Krijg ik een chagrijn aan de telefoon Wel alles nog een keer warm gekregen maar al geen honger meer slecht!
8 jan 2023 om 20:17 Over het algemeen zijn we erg tevreden over de pokebowls. Vandaag hadden we een keer extra garnaal erbij besteld (€3,50 extra) als we hadden geweten dat dat 2 kleine garnalen waren geweest.. dan hadden we dat zéker niet gedaan ... Beetje jammer